Francuski kroz gastronomiju

Biliži se kraj ljeta i početak školske godine što ujedno znači da je vrijeme za tematski tečaj konverzacije. Za ovogodišnji tečaj konverzacije i komunikacijskih vještina, pripremili smo vam pravu poslasticu – Francuski kroz gastronomiju. Tečaj se sastoji od 16 školskih sati nastave tijekom kojih ćemo otkrivati povijest i tradiciju,  učiti terminologiju francuske gastronomije i kuharstva, proučavati i komentirati prepoznatljive recepte francuske kuhinje u izdanju renomiranih kuhara, ponoviti pravila posluživanja i sljubljivanja hrane i vina te, za kraj, prezentirati menije koje ste sami osmislili.

Osnovne informacije o tečaju

Trajanje : od 4. do 29. rujna 2017. godine

Broj sati : 16 školskih sati

Termin nastave : utorkom i četvrtkom od 20h do 21h30

Potrebna razina znanja: A2 i više

Predavač: Nada Jovanović

Cijena tečaja: 450,00 kn

Više informacija o tečaju na osijek@alliance-francaise.hr