OBAVIJEST za učenike, članove i posjetitelje Francuske Alijanse Osijek

Dragi frankofoni i frankofili,

Prošlo je puna dva mjeseca od obustave svih aktivnosti koje se provode u prostoru Francuske alijanse Osijek. Kao što neki od vas znaju, nastava se održava „virtualno“ dok smo program Francuske igraonice obustavili do ukidanja mjera prevencije. Nastava će se i dalje održavati na daljinu jer unatoč popuštanju, nemamo uvjete za održavanje nastave u našem prostoru sukladno predviđenim mjerama prevencije.

Glede ispita DELF/DALF, ispiti za stupnjeve A1, A2, B1 i B2 održat će se u tjednu od 15. do 19. lipnja:

A1: 16.06.

A2: 17.06.

B1 / B2: 18.06.

Točan raspored polaganja ispita napravit ćemo sukladno broju kandidata stoga Vam molimo da, ukoliko ste zainteresirani za izlazak na ispit prijavnicu ispunite i pošaljete najkasnije do 05.06.2020. Prijavnicu možete preuzeti ovdje

Ispiti za djecu od 7 do 12 godina stupnjeva A1.1, A1 i A2 održat će se u rujnu 2020. godine te smo za kandidate predvidjeli 10 sati ponavljanja i pripreme za ispit o kojima ćemo vas naknadno obavijestiti.

 

Međutim, od 18.5. naša knjižnica i čitaonica su vam ponovo na raspolaganju za posudbu knjiga, udžbenika, stripova, DVD-ova te video igrica. Ukoliko želite posuditi i vratiti nešto od gore navedene knjižnične građe, molimo da vaš dolazak najavite jer i dalje dobar dio nas radi od kuće te se i dalje nismo u potpunosti vratili na „staro“ radno vrijeme.

Pri ulasku u prostor obavezno je ispuniti „izjavu“ te dezinficirati ruke za to predviđenim dezinficijensom. Ukoliko vraćate knjigu ili nešto drugo što ste posudili, molimo vas da posuđeno odložite u za to predviđenu kutiju na ulazu u prostor.

 

Ovodišnji program Ljeta s Franom održavat će se od 29. lipnja do 31. srpnja kada u program uvodimo nove aktivnosti i izlete. Detaljan program 2020 obajvljujemo uskoro. Ukoliko se već želite predbilježiti za sudjelovanje u programu, to možete učiniti putem mail adrese osijek@alliance-francaise.hr. Molimo da u mailu naznačite ime, prezime i dob djeteta te tjedan za koji se želite predbilježiti (1, 2, 3, 4 ili 5 ili više tjedana).

 

Ostajemo vam na raspolaganju za sve dodatne upite i informacije te se radujemo ponovnom susretu.

 

Vaša Francuska alijansa Osijek