OBAVIJEST za učenike, članove, posjetitelje događanja

Poštovani učenici, članovi, partneri, posjetitelji događanja,

Obzirom na novonastale okolnosti izazvane epidemijom COVID – 19, obaviještavamo Vas da će se sve naše aktivnosti održavati prema sljedećem rasporedu :

Igraonica za predškolce : zadnja igraonica prije obustave programa održat će se u subotu 14. ožujka u redovnom terminu. Nakon 14. ožujka, prema uputama nadležnih institucija, program se obustavlja na minimalno 14 dana. Svakako ćemo vas kontaktirati prije ponovnog pokretanja programa. Nadoknade ćemo odraditi tijekom lipnja i rujna 2020. godine.

Radionica stripa Nenada Barinića: 3. radionica bit će održana u subotu 14. ožujka od 10h do 12h. Nenad Barinić će sudionicima podijeliti zadatke do sljedeće radionice o kojoj ćete biti obavješteni.

Frankofonija:

  • Revija suvremenog frankofonog filma odgađa se na neodređeno vrijeme
  • Predavanje “Maroko – kraljevski gradovi francuskog šarma” odgađa se na neodređeno vrijeme
  • Izložba stripa “Dva Tardijeva Pariza” odgađa se na neodređeno vrijeme
  • O održavanju događanja planiranih za mjesec travanj poslat ćemo naknadnu obavijest

Individualna nastava: individualna nastava će se održavati u redovnim terminima putem Skypea ili druge aplikacije, profesori će vas kontaktirati s detaljnim uputama

Grupna nastava:

  • nastava za grupe do 7 sudionika (osim grupa osnovnoškolaca) održavat će se putem Skypea ili druge aplikacije, profesori će vas kontaktirati s detaljnim uputama
  • nastava za veće grupe obustavlja se od 16. ožujka na 14 dana. Nadoknada će se odraditi produženjem svakog sata na 60 min te nastavom tijekom lipnja i rujna.

Zahvaljujemo na pažnji i razumijevanju,

 

Francuska alijansa Osijek