Radionica kuharstva
Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, 26. ožujka 2011 u 9 :00
Gastro radionica, cijena 100 kn po sudioniku (najvise 15 sudionka)
Uz stručno vodstvo renomiranog profesora kuharstva Borisa Lovrenčića, polaznici radionice naučiti će spravljati najpoznatije recepte francuske gastronomije :
- Pašteta od jetre na canapéu
- Consommé od govedine s profiterolima
- Quiche Lorraine
- Coq au vin, savijutak od kruha i gratinirani krumpir
- Crème brûlée
- Tarte au citron
Rezervacija za sudjelovanje na radionici kuharstva je obvezna. Prijave se mogu izvršiti od ponedjeljka do petka na broj telefona 497 199.
Recepte specijaliteta s gastro radionice mozete preuzeti ovdje:
- Pašteta od jetre na canapéu
- Consommé od govedine
- Mini profiteroli
- Quiche Lorraine
- Coq au vin, savijutak od kruha
- Gratinirani krumpir
- creme_brulee
- Tarte au citron